Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

 Οι κουρτίνες ρόμαν (roman) είναι ένας από τους ποιο σύνθετους και ιδιαίτερους τύπους κουρτίνας. Ο μηχανισμός ανύψωσης κουρτινών με αναδίπλωση μαζί με το ύφασμα ονομάζεται διαφορετικά και κουρτίνα ''πακέτο''

Η διάταξη που συγκρατεί το ρόμαν διαθέτει μηχανισμό που μαζεύει το ύφασμα προς τα πάνω σχηματίζοντας όμορφες πιέτες. Είναι ένα ξεχωριστό στυλ διακόσμησης, εξαρτώμενο απόλυτα από το είδος του υφάσματος και το σχέδιο επιλογής, αλλά κυρίως από την ποιότητα κατασκευής.

Οι «Ρωμαϊκές περσίδες» συνιστούν  έναν από τα παλαιότερους τρόπους κάλυψης των παραθύρων με καταγωγή που φθάνει στην Αρχαία Ρώμη απ’ όπου και προέρχεται η ονομασία τους. Σήμερα τα ρόμαν βιώνουν μια πραγματική έκρηξη στη δημοτικότητα τους. Φωτογραφίες τους συναντάμε πλέον σε κάθε περιοδικό αφιερωμένο στην εσωτερική διακόσμηση. Οι λάτρεις του κομψού εσωτερικού ντιζάιν προτιμούν όλο και περισσότερο το ρόμαν όχι μόνο για το σπίτι , αλλά και για το γραφείο, το εστιατόριο ή την καφετέρια αφού ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό χώρο, τόσο κλασικό όσο και μοντέρνο .

 

Ο μηχανισμός ρόμαν διατίθεται & με ηλεκτροκίνηση. Ένα ηλεκτρικό ρόμαν οπτικά δεν διαφέρει σε τίποτε από ένα χειροκίνητο, αφού ο μηχανισμός κρύβεται πίσω από το ύφασμα και έχει το ίδιο πάχος με τον χειροκίνητο. Ο συνδυασμός επίσης του ρόμαν με εξωτερική κουρτίνα είναι από τους πλέον εντυπωσιακούς, αρκεί να αποδειχθεί κι εξίσου λειτουργική λύση για τη χρήση του παραθύρου που θα τοποθετηθεί.

 

Χρηστικές πληροφορίες που αφορούν την μέτρηση των διαστάσεων του χώρου όπου θα τοποθετηθεί η κουρτίνα ρόμαν παρέχονται στην ενοτητα "Χρηστικά".

Εμφάνιση 1 έως 4 (από 4 προϊόντα)
Αποτελέσματα: