Λογότυπο Eταιρίας [302xX]
Πάνω Frame [668xX]

Η εταιρία μας διαθέτει 10 μοντέρνους ιδιαίτερους μηχανισμούς κουρτίνας.
Τους πιο καλαίσθητους και εύχρηστους μηχανισμούς, χειροκίνητους, με κορδόνι αλλά και ηλεκτροκίνητους. Πρόκειται για ανθεκτικούς μηχανισμούς που έχουν περάσει τα πιο απαιτητικά τεστ αντοχής και λειτουργικότητας
Επιλέξτε το σύστημα που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σας σε συνδυασμό με το ύφασμα της επιλογής σας.  

Οι επιλογές σας για κουρτινόξυλο είναι πολλές, αφού πλέον ο κλασσικός σιδηρόδρομος δεν αποτελεί τη μοναδική λύση. Οι σιδηρόδρομοι με κορδόνι προσθέτουν τόσο στην ευκολία χειρισμού όσο και στην διατήρηση της καθαριότητας των κουρτινών αφού δεν είναι απαραίτητο το άγγιγμα της κουρτίνας. Οι διπλοί σιδηρόδρομοι επιτρέπουν την χρήση παράλληλα δύο κουρτινών, μίας λεπτής για τον διακριτικό φωτισμό του δωματίου και μίας πιο χοντρής για την σκίασή του.

 

Για μεγάλες πόρτες και παράθυρα η χρήση αυλαίας προσθέτει στην αισθητική και αναδεικνύει τον χώρο. Η χρήση ράουλων με ρόδα αντί απλών γαντζακίων για την ανάρτηση της κουρτίνας βελτιώνει δραματικά την ολίσθηση της κουρτίνας και την την προστατεύει από σκισίματα τα οποία μπορούν να προέλθουν από το ενδεχόμενο μάγκωμα στην τροχιά του σιδηρόδρομου.

Εμφάνιση 1 έως 6 (από 9 προϊόντα)
Αποτελέσματα: